Til deg som har flyttet til Namsos!

Namsosmartnan skal være et arrangement for alle. Og dette er noe vi virkelig setter på dagsorden under årets arrangement.
I samarbeid med Namdal Regionråd og iNam har vi satt i gang et integrerings prosjekt hvor vi tester ut tre ulike tiltak:

  • Gratis arrangement for barn og ungdom som flest mulig har et forhold til, uavhengig av etnisitet og bakgrunn: Paw Patrol er booket og blir satt opp som et gratis SHOW for barn. Dette er et kjent barneprogram som sendes på mange språk over hele verden. I Norge tilbyr Altibox gratis oversettelse av disse programmene. Målet er at alle barn uavhengig av bakgrunn skal kunne kjenne igjen karakterene og få en god opplevelse. Se program HER
  • Gratis standplass til lag og foreninger, med en premie på kr 10 000 til den beste og mest synlige standen: Her er tanken at nye tilflyttere skal kunne komme under Namsosmartnan for å se hva byen har å tilby. Derfor har vi gjennom iNam sitt inkluderingsprosjekt fått midler fra Regionrådet til premier og standplasser. Lag og foreninger kan henvende seg til Gjermund Rye for spørsmål og direkte påmelding: gjermund.rye@namsos.kommune.no
  • Martnasforspill for de under 35 år, med gratisbillett til Martnasfæst til nytilflyttere i 2023:

Til deg mellom 18 og 35 år har vi rigget et forspill – KIKKSTARTER- på Barrique Vinbar den 19.august kl 18.00.
Alle tilflyttere i 2022/2023 over 18 år får i tillegg GRATIS billett til Martnasfæsten, som begynner kl. 21.00 på
festplassen samme dag.
Ønsker du å ta med deg en +1 som har bodd her lenger, har vi også et begrenset antall
fribilletter her.

Maksantall forspill 80 stk.

Påmelding: TRYKK HER

 

 

 

Dette arrangmentet får vi til ved hjelp av iNam og Regionrådets integreringsinitiativ – og vår samarbeidspartner Statsskog.