Om NamsosMartnan

NamsosMartnan har en lang historie og er en flott tradisjon for byen vår. Hovedmålsetningen for Namsos Næringsforening er at NamsosMartnan skal fremstå som en seriøs handelsaktivitet som skal bringe mer folk til byens næringsliv. Martnan skal ha næring i fokus og dette ønsker vi å utvikle videre i årene som kommer. Det er under martnan regionbyen Namsos har mulighet til å vise våre omgivelser hva vi har å by på og vi ønsker å vise fram næringslivet i sin helhet.

NamsosMartnan 2014 er en del av en større satsning som går over tre år, hvor målet er at vi gradvis skal heve kvaliteten på martnan, noe som vil føre til flere og bedre utstillere, og igjen mer publikum og økt handel i Namsos.

NamsosMartnan skal også være en folkefest og høydepunktene under martnan 2014 er mange. Vi har vært så heldige å få booket Terje Tysland, Chand, Thomas Brøndbo, 7800, Kent Aune og BCG , artister som garantert vil gi en flott opplevelse til publikum. I tillegg vil det være rikelig med underholding og aktiviteter både på dagtid og kveldstid.

Samtidig ønsker NamsosMartnan å videreføre det tradisjonelle bidraget til lokale lag og foreninger gjennom innleid arbeidskraft og inntekter fra lag og foreningers boder under Martnan.

For mer informasjon om Namsos Martnan, så kan Dere ta kontakt på telefon 99 11 22 00