Vi trenger frivillige!

Ønsker du en morsom og givende opplevelse denne sommeren? Ønsker du å møte nye mennesker, stifte nye bekjentskaper, og ikke minst være en del av et fellesskap med mange bidragsytere som sammen skal sette Namdalen på kartet?

Da er du hjertelig velkommen til å melde deg på som frivillig til Namsos Martnan 2016!

Vi har mange ulike oppgaver som skal løses som hver og én byr på spennende gjøremål og morsomheter.

Bli med og skap minnerike opplevelser sammen med mange andre frivillige fra hele Namdalen!

Hva kan du jobbe med? Her er noen av «kategoriene/områdene» som du kan velge ut fra hva du kan tenke deg å jobb med under Namsos Martnan

Vertskap, Artistvert, Billettsalg, Øl og vin salg, transport, trivselsspreder , pyntekomite,

Dugnadsmat /catering, sekretariat, markedsføring, sponsorvert, vakt, renovasjon og it.

Litt informasjon om det å jobbe som frivillig :
Å være frivillig for Namsos Martnan gir deg en unik mulighet til å oppleve innsiden av arrangementet og gir deg ofte mer spennende opplevelser en vanlige publikummere får.

  • Det er 18-års aldersgrense for å jobbe som frivillig på martnan.
  • ALLE som vil gjøre noe positivt for seg selv, byen vår og Namsos Martnan.Vi lover deg en herlig opplevelse og nye venner for livet!
  • For å kvalifisere som fullverdig frivillig må du jobbe minimum en vakt full vakt på, onsdag, torsdag, fredag eller lørdag, eller to-tre skift utenom martnan’s åpningstider avhengig av hvor lange skiftene er. Vi tar selvfølgelig ekstra godt imot de som gjerne vil jobbe mer og det anbefales stort! Velkommen skal dere være!
  • Som frivillig er du Namsos Martnan’s ansikt utad og vi forventer en god holdning for å gi publikum gode opplevelser. Det er ikke tillatt å være beruset når du er på jobb, og du har ikke anledning til å innta alkohol når du har på deg crewskjorta i forbindelse med festivaldagene.
  • Dersom du ikke kan stille til avtalt tid eller tildelte vakter må dette gis beskjed om god tid i forveien.
  • Du trenger ikke å ha erfaring fra tidligere festivaler for å jobbe som frivillig, så lenge du har stå-på vilje og godt humør. Men erfaring er selvfølgelig et pluss.

Påmelding og spørsmål kan rettes til:

Jørn Opdahl, telefon nr 99 11 22 00 eller på e-mail: [email protected]